Stjerner i Spiseriet med Ryfylkekokken & Heine Totland

Saturday 19. September 202019. Sep 2020 19:00 Buy
Sold out

Spiseriet
TICKETS KR 990 (INCL. SERVICE FEE)Bare å glede seg, når Ryfylkekokken Frode Selvaag feirer 10-årsjubileum med gjestespill i Spiseriet under årets Vinfest. Vi lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra hele regionen, og musikalske innslag med Heine Totland.

Sammen med Spiseriets kokker byr Frode Selvaag på minst fem retter – men de som kjenner Frode og Spiseriet, vet at det ofte vanker litt ekstra.
Ryfylkekokken har en lang merittliste, og ble i 2012 tildelt Merkevareprisen fra Ryfylkealliansen. I 2013 fikk han Matkulturprisen under Gladmat, og i 2016 ble han kåret til Årets Kjøkkensjef av Norske Kokkers Landsforening. Han har også mottatt Ingrid-prisen for sitt arbeid med formidling til unge om mat og råvarer, samt rekruttering til kokkefaget (Gladmat, 2019).

Kveldens andre stjerne er Heine Totland, som i tillegg til å være blant landets beste entertainere heller ikke er ukjent med god kokkekunst! Du har helt sikkert sett og hørt Heine på TV og radio, både som artist og som programleder. Denne kvelden byr han pop-klassikere og favorittlåter fra en lang og omfattende karriere.

Om billetter og bordplassering: Det selges kun unummererte plasser. Gjester vil bli plassert ved ankomst, iht. bordplan. Vi har bord med ulik kapasitet, og fyller opp alle bord. Det betyr at dersom dere har kjøpt plass til for eksempel 2 personer, kan dere får plass på et større bord sammen med andre. Grupper som ønsker å sitte sammen, bes legge inn informasjon om dette i eget felt (“Øvrig informasjon”) når de kjøper billetter.

Arrangør: Spiseriet

Andre Ryfylkekokken Spiseriet Vinfest