Stjerner i Spiseriet med Arne & HP

torsdag 01. juli 202101. jul 2021 19:00 Kjøp
fredag 02. juli 202102. jul 2021 19:00 Kjøp
lørdag 03. juli 202103. jul 2021 19:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 1300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Bare å glede seg til Gladmat i år! Vi lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen.
 
Kveldens stjerner i Spiseriet er alle prisbelønte mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland. De har til felles at de har utmerket seg i den nasjonale konkurransen Det Norske Måltid.

Det Norske Måltid kårer årlig det ypperste innen norsk mat og drikke og gjennomføres i 2021 for 14. år på rad. Rogaland er en matregion med dyktige produsenter, som gjennom konkurransens historie har markert seg sterkt nasjonalt.

I kveld skal du få gleden av å smake på det beste fra Matregion Rogaland og utvalgte råvarer fra andre landsdeler. Kanskje vi får besøk av noen av menneskene som lager de flotte råvarene.
 
Vår egen stjerne-kjøkkensjef Marius Dragsten Kjelsrud har satt sammen en 5-retters meny, men har allerede meldt at noen ekstra smaker vil være uunngåelig med så mange flotte råvarer på listen.
Marius er en av Norges beste kokker, og skal til høsten konkurrere i finalen i Årets kokk 2021. En konkurranse som avgjør hvem som blir Norges neste kandidat i det uoffisielle verdensmesterskapet Bocuse’Dor. Vi kan si at råvarene er i trygge hender.
 
Kveldens andre stjerner er Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen som sammen kaller seg Arne & HP.
Arne & HP er musikalsk underholdning og humor med skyhøy hyggefaktor. I tillegg krydrer de opplegget med en aktuell gjest hver kveld. HP er vanligvis kjent som den onde Svartnissen, og Arne er til vanlig popstjerne i Trang Fødsel, samt tidligere popstjerne i The Getaway People.
På mange måter er dette showet en komprimert utgave av NRKs gullrekke på fredagen. Her får du humor, musikalsk moro, talkshow og bittelitt krim. Alt i en pakke.

VARIGHET
ca. 4 timer, uten pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
Billettpris à kr 1300,- inkluderer underholdning og 5-retters meny. Vinpakke à kr 720,- (inkludert avgift) kan kjøpes i tillegg. Aldersgrense 18 år. Ta med legitimasjon.
 
Om billetter og bordplassering
Det selges kun unummererte plasser. Gjester vil bli plassert ved ankomst, iht. bordplan. Vi har bord med ulik kapasitet, og fyller opp alle bord. Det betyr at dersom dere har kjøpt plass til for eksempel 2 personer, kan dere bli plassert på et større bord sammen med andre, selvfølgelig med 1-meters avstand. Grupper som ønsker å sitte sammen, kan bruke kommentarfeltet «Øvrig informasjon» ved bestilling og legge inn ønsker der.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Spiseriet

Andre Det Norske Måltid Gladmat Spiseriet