Stavangerkameratene

torsdag 22. april 202122. apr 2021 18:00 Kjøp
torsdag 22. april 202122. apr 2021 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 595 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Stavangerkameratene, torsdag 22. april 2021:

Pga. nye lokale Covid-19-restriksjoner og forbud mot arrangement, blir konsertene utsatt. Vi beklager dette, og jobber med å finne nye datoer. Vi melder deg igjen så snart vi har noe å fortelle. Du vil da få tilbud om å beholde billett, eller be om refusjon. Du behøver ikke å kontakte oss nå. Vi beklager dette, og håper å se deg her når alt ser litt lysere ut.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

*** 

Vinteren 2017 startet Stavangerkameratene med å forberede sitt live-sett og den våren holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion foran 25 000 mennesker som ga enorm suksess. De solgte også ut sin egen konsert i DNB Arena med plass til 5500 mennesker. Siden da har mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Fire år etter sin debut har gutta i Stavangerkameratene 2 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatroféer og en rekke Norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen. Til våren drar de ut på turné igjen, og i Konserthuset står de på scenen torsdag 22. april!
 
OM STAVANGERKAMERATENE
De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X- Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen «Vi elsker ABBA», Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.
 
VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
United Stage Norway

Pop