Stavangerkameratene

fredag 12. februar 202112. feb 2021 18:00 Kjøp
fredag 12. februar 202112. feb 2021 21:00 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 595 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ekstra konsert kl. 18!

Vinteren 2017 startet Stavangerkameratene med å forberede sitt live-sett og den våren holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion foran 25 000 mennesker som ga enorm suksess. De solgte også ut sin egen konsert i DNB Arena med plass til 5500 mennesker. Siden da har mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Fire år etter sin debut har gutta i Stavangerkameratene 2 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatroféer og en rekke Norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen. På nyåret drar de ut på turné igjen, og i Konserthuset står de på scenen fredag 12. februar!
 
OM STAVANGERKAMERATENE
De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X- Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen «Vi elsker ABBA», Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.
 
VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
United Stage Norway

Pop