Stavanger Symfoniorkester: Barnas Nyttårskonsert

Friday 12. January 202412. Jan 2024 17:00 Buy
Saturday 13. January 202413. Jan 2024 17:00 Buy

Fartein Valen
TICKETS KR 285 - 370 (INCL. SERVICE FEE)En virvelvind av glede og musikk:

Velkommen til nyttårskonsert for hele familien!

Svartnissen, Ove Rocketroll, Kissa Nissemann og Mr. Caboom lager hver jul familieforestilling i Sola kulturhus. I januar tar de for andre året på rad turen til Fartein Valen, som vi pynter til det ugjenkjennelige for anledningen. Når du går inn dørene er det ingen tvil: her skal vi sammen feire det nye året!

Inspirert av Last Night of the Proms, avslutningskonserten på den årlige promenadekonsertserien The Proms i Royal Albert Hall i London, inviterer vi hele familien inn i nissenes særegne og skrudde univers.

På podiet blir det gøy og galskap i stilen vi kjenner fra Sola Kulturhus, men med fullt symfoniorkester og et stort kor i tillegg.

Vi får høre nye og gamle nisse-hits arrangert for orkester, i tillegg til storslått, tradisjonell nyttårsmusikk. Det blir skuespill, allsang, overraskelser, kor, gjester og samspill mellom nisser og publikum – alt som skal til for å kickstarte det nye året og å skape nye minner sammen.

SSO opererer vanligvis uten kleskode, men til Barnas nyttårskonsert oppfordrer vi alle til å kle seg ut som staselige konger, tøffe dronninger, skumle prinser og rå prinsesser.

Vi gleder oss til å se dere!

MEDVIRKENDE:
Maria Molund, dirigent
Silvia Moi, sopran
Melissa R. Levang, fiolin

Mr. Caboom: Christian Eriksen
Svartnissen: Hans Petter Jørgensen
Ove Rocketroll: Ove Storland
Kissa Nissemann: Kristian Arntsen

Arrangør: Stavanger Symfoniorkester og Svartnissen
Varighet: Ca. 1 time og 15 minutter, uten pause

Barn Klassisk Musikk Nyttår Symfoni

#stavanger symfoniorkester