Stavanger Symfoniorkester: Baahubali – The Beginning (filmkonsert)

fredag 18. august 202318. aug 2023 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 160 - 360 (INKL. SERVICEAVGIFT)Se suksessfilmen på stort lerret med filmmusikken spilt live av SSO.

Velkommen til en filmkonsert som tar deg med på en eventyrlig reise gjennom fantastiske landskap og spennende kampscener!

Baahubali – The Beginning er en indisk storslått actionfilm regissert av S.S. Rajamouli, ble utgitt i 2015. Den ble en stor suksess både i India og internasjonalt, og er en av de høyest innbringende indiske filmene noensinne.

Filmen følger historien om Shivudu, en ung mann som bor i en liten landsby i fjellene, og hans eventyrlige reise for å oppdage sannheten om sin fortid og skjebne. I løpet av filmen blir han kjent med sin sanne identitet som Baahubali, sønnen til kongen av Mahishmati, og begynner å kjempe for å gjenopprette sin rettmessige arv.

Baahubali – The Beginning er en film full av action og eventyr, med spektakulære kampscener og visuelt imponerende effekter. Filmen er også kjent for sin flotte musikk og vakre landskap.

Med sin blendende visuelle stil og en engasjerende historie, har Baahubali – The Beginning appell til et bredt publikum. Filmen har blitt anerkjent for å sette en ny standard for indisk filmproduksjon, og har inspirert en hel generasjon av filmskapere og seere over hele verden.

Aldersgrense: 15 år

Arrangør: Stavanger Symfoniorkester

Varighet: Ca. 3 timer og 10 minutter, inkludert pause

Kino Musikk Symfoni

#Høst2023 #kammermusikk #stavanger symfoniorkester