Stavanger Internasjonale Pianofestival: Gallaseremoni

søndag 24. mars 202424. mar 2024 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR - 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)Stavanger internasjonale Pianofestival’s Gallaseremoni er en musikalsk begivenhet som lover en blendende aften med disse 12 talentfulle pianistene.

Festivalens pianister med eksepsjonelle ferdigheter og lidenskap for pianomusikk lover en forestilling som vil begeistre og imponere. Festivalen gir publikum muligheten til å oppleve en unik samling av internasjonale pianister, og de ønsker å skape en minneverdig kveld fylt med musikalsk storhet.
Scenen i Fartein Valen, vil være fylt med lidenskapelige og virtuose fremføringer fra et mangfold av internasjonale artister. Forvent en kveld av sublim musikk og imponerende pianotalenter samlet på ett sted. En feiring av kunst og lidenskap for pianomusikk.

Medvirkende:
Kiril Kutin-Festivalsjef, pianist med pianistene:
Olli Mustonen
Olga Zado
Marianna Shirinyan
Greg Niemczuk
The Srtroynowski brothers (2 personer)
Martin Ivanov
Sara Aimée Smiseth
Christian Grøvlen
Alexei Zaitsev
Plamena Mangova

Stavanger Internasjonale Pianofestival finner sted 22.-25. mars 2024 og ønsker både pianister og pedagoger, eksperter og entusiaster velkommen til sine konserter på flere steder i Rogaland, inkludert åpningskonsert i Fartein Valen, Stavanger konserthus fredag 22. mars 2024, og avslutningskonsert samme sted søndag 24. mars. Kiril Kutin er grunnlegger Stavanger Internasjonale Pianofestival og av Kutin konsertforening ble grunnlagt av Kiril Kutin.
Stavanger Internasjonale Pianofestival tilbyr også Festivalpass som gir adgang til alle festivalkonserten, inkludert de som finner sted i Stavanger konserthus. Til disse må alle med festivalfest ta ut festivalplassbillett, slik at du er sikret å komme inn.
Les mer om, og kjøp festivalpass her.

Lengde:
1 time og 35 minutter

ARRANGØR:
Kutin konsertforening

Festival Kammermusikk Klassisk Klaver Piano

#Vår2024