Stavanger Internasjonale Pianofestival: Åpningskonsert – Piano Recital

fredag 22. mars 202422. mar 2024 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR - 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)Velkommen til Stavanger Internasjonale Pianofestivals åpningskonsert med den finske stjernepianisten Olli Mustonen.

Som kunstnerisk leder og hoveddirigent for Turku Philharmonic Orchestra har Olli Mustonen en unik plass på dagens musikkscene. I tradisjon etter store mestere som Rachmaninov, Busoni og Enescu kombinerer Olli sine komponist-, pianist- og dirigentroller på en eksepsjonelt balansert måte – ofte samler han dem i én fascinerende forestilling som en slags trippelmusiker. I løpet av sin strålende karriere har Olli tatt sin ekstraordinære musikalitet inn i mange av verdens mest betydningsfulle orkestre, så som Berlinerfilharmonien og New York- og Los Angeles-filharmoniene. Ollis virke som komponist er kjernen i hans pianospill og dirigering. De siste sesongene har han også ofte tatt med egne verker til kammermusikkscenen.

Stavanger Internasjonale Pianofestival finner sted 22.-25. mars 2024 og ønsker både pianister og pedagoger, eksperter og entusiaster velkommen til sine konserter på flere steder i Rogaland, inkludert åpningskonsert i Fartein Valen, Stavanger konserthus fredag 22. mars 2024, og avslutningskonsert samme sted søndag 24. mars. Kiril Kutin er grunnlegger Stavanger Internasjonale Pianofestival og av Kutin konsertforening ble grunnlagt av Kiril Kutin.

Stavanger Internasjonale Pianofestival tilbyr også Festivalpass som gir adgang til alle festivalkonserten, inkludert Åpningskonserten og Avslutningskonsertene som finner sted i Stavanger konserthus. Til disse må alle med festivalfest ta ut festivalplassbillett, slik at du er sikret å komme inn.

Les mer om, og kjøp festivalpass her.

Festival Kammermusikk Klassisk Klaver Piano

#Vår2024