SSO: Kammerfest i Valen

søndag 30. mai 202130. mai 2021 18:00 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 65 - 110 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til SSO: «Kammerfest i Valen», lørdag 17. april 2021:

Pga. Covid-restriksjoner, blir denne konserten dessverre utsatt. Ny dato er søndag 30. mai 2021, kl. 18.00. Dersom det passer for deg å delta 30. mai, behøver du ikke å ta kontakt med oss. Du vil motta ny billett med korrekt informasjon. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest fredag 16. april 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Velkommen til en uformell og spennende kammerkonsertserie med et variert program, der musikerne fra SSO spiller musikken de selv setter høyest.

Å høre musikk som musikerne er mest glade i, skaper en personlig og unik ramme rundt konsertopplevelsen.
  
PROGRAM OG MEDVIRKENDE
Felix Mendelssohn, Trio nr. 1 i D moll
Sondre Fjose Sandberg, fiolin
Hjalmar Kvam, cello
Ida Mo Schanche, klaver

Wilhelm Stenhammar, strykekvartett nr. 3
Malgorzata Chwastek, fiolin
Ivana Jasova, fiolin
Tim Hansson Meng, bratsj
Tonje Bekken, cello

VARIGHET
ca. 1 time, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger Symfoniorkester

Kammermusikk Klassisk Stavanger Symfoniorkester Symfoni