SSO: Kammerfest i Valen

lørdag 23. januar 202123. jan 2021 14:00 Kjøp
Avlyst
lørdag 20. februar 202120. feb 2021 14:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 80 - 130 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Stavanger Symfoniorkesters konsert, lørdag 23. januar 2021:

 Pga. restriksjonene i den lokale Covid-19-forskriften og en samlet vurdering av smittesituasjonen, blir konserten 23. januar dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes. Dersom du kjøpte på nettet, refunderer vi direkte til kortet du betalte med og du behøver ikke kontakte oss. Ble billett kjøpt over disk, ber vi deg kontakte oss på e-post, billett@stavanger-konserthus.no.

Vi beklager avlysning, og håper å se deg her når alt ser litt lysere ut.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Velkommen til en uformell og spennende kammerkonsertserie med et variert program, der musikerne fra SSO spiller musikken de selv setter høyest.

MEDVIRKENDE
TBA

PROGRAM
TBA

VARIGHET
ca. 1 time, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger Symfoniorkester

Kammermusikk Klassisk Stavanger Symfoniorkester Symfoni