Sommerkonsert: Opera Rogaland: Sommerlig humor og lengsel

fredag 08. juli 202208. jul 2022 13:00 Kjøp

Foajé
BILLETTER KR 70 - 100 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det finnes få ting så lystig, forfriskende og moro som en sommerdag. Å ligge på terrassen med en kald drink i glasset eller å bade i sjøen er gode øyeblikk vi alle kjenner til.

På den andre siden er det også få ting som kan være så melankolsk som sommernatten. Vi blir ofte sittende våken lenge å snakke om hva som en gang var eller hva som kunne blitt. I denne konserten blir det både latter og lengsel, en ode til sommerdager og netter som vi aldri vil glemme.

Solister denne ettermiddagen er Tone Kummervold og Lasse Økland.

Mezzosopran Tone Kummervold debuterte ved Nasjonaloperaen i 2009 og ble fra sesongen 2012/2013 fast medlem av solistensemblet. Her har hun blant annet sunget tittelrollene i Carmen og La Cenerentola, og flere andre store operaroller i inn- og utland.

Lasse Økland er en 26 år gammel lyrisk baryton. Lasse har tatt både bachelor- og mastergrad under professor Elizabeth Norberg-Schulz i Stavanger, og nådde toppkarakter. Lasse er en allsidig utøver som er like komfortabel på operascenen som på konsertscenen. Per i dag er han enda en av Opera Rogalands praktikanter, og skal i høst debutere i Carmen.

Erling Ragnar Eriksen har opptrådt i en rekke europeiske byer, og er en ettertraktet akkompagnatør for sangere. Han har også gjort en rekke svært kritikerroste innspillinger. I tillegg til konsertvirksomheten, er Erling vel kjent også som professor ved UiS fakultet for utøvende kunstfag frem til 2021. Eriksen gir jevnlig mesterklasseundervisning, og har i den sammenheng besøkt Roma, Foggia, Monopoli, Pescara, Weimar, Stockholm, Nanjing, Suzhou, Yixing, Guangzhou og Paris.

MEDVIRKENDE
Tone Kummervold
mezzosopran

Lasse Økland
baryton

Erling Ragnar Eriksen
klaver

VARIGHET
Ca. 1 time

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Klassisk Opera

#Sommer2022 #Sommerkonsert