Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour 2020

onsdag 25. november 202025. nov 2020 18:00 Kjøp
Utsolgt
onsdag 25. november 202025. nov 2020 21:00 Kjøp
Utsolgt

Fartein Valen
BILLETTER KR 680 (INKL. SERVICEAVGIFT)En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem legger ut på sin første soloturné på åtte år. Et par nye låter har han også med seg!

Etter et par år med eventyrlig suksess, både i og utenfor Norge med et gjenforent Madrugada, har muligheten kommet til å oppleve Sivert Høyem alene på scenen, kun akkompagnert av sin egen gitar. Høyem er en artist som i form av sin kraftfulle stemme og fengslende tilstedeværelse på scenen, fanger publikum fra start til slutt.

«Å stå alene på scenen igjen er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg opplever det som noe av det mest inspirerende og utfordrende man kan gjøre som artist — ingen kvelder er like og nærheten til publikum kan gjøre det til noe helt magisk», forteller Høyem.

Høyem har gjennom flere tiår opparbeidet seg en posisjon som en av landets mest solide låtskrivere og frontfigurer, både med Madrugada, men også på egne ben. Ett av mange høydepunkter i solokarrieren kom i 2016, da han inntok amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen. På to utsolgte kvelder, spilte Sivert og bandet hans for til sammen ti tusen fans i det to tusen år gamle amfiteateret.

Velkommen til en konsert med Sivert Høyems kraftfulle og melankolske stemme i sentrum, og låter som «Prisoner Of The Road», «Moon Landing», «Into The Sea» og Madrugada-klassikeren «Majesty» på programmet.

Vi kan ikke tenke oss en mer perfekt konsertopplevelse i høst!

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stageway Talent AS

Rock