Sivert Høyem – On an Island Tour

fredag 15. mars 202415. mar 2024 19:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 680 (INKL. SERVICEAVGIFT)På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. 

Singelen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island som ventes 26. januar. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.  

Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til. Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde. Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien. Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.
 

Aldersgrense 18 år:  

Dette arrangementet har 18 års aldersgrense. Ingen vergeordning.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no. 

Varighet:  
Ca. 2 timer

ARRANGØR 
Stageway Talent AS

Pop Rock

#Vår2024