Sissels Jul 2023

søndag 03. desember 202303. des 2023 17:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 650 - 755 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ingen jul uten Sissel!

Sissel har en helt unik evne til å spre julestemning og kommunisere med sitt publikum. Hvert år får publikum oppleve en ny konsert der det uforutsigbare kombineres med de trygge og varme tradisjonene julen har å by på. I år gjør hun det igjen når hun legger ut på veien med turneen «Sissels Jul» i Norge, Sverige og Danmark.

 
Med sin krystallklare stemme har Sissel trollbundet publikum over hele verden. I tillegg til at hun har rekorden på det mestselgende album i norsk historie med «Glade Jul» fra 1987, har hun også gjort seg sterkt bemerket i utlandet i forbindelse med julehøytiden. Hun har spilt uforglemmelige storkonserter, som «Christmas in Vienna» og «Christmas in Moscow» med Plácido Domingo og José Carreras. Hun ble Grammy-nominert for juleplaten «Spirit of the Season» fra 2006, sammen med The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. I 2022 samarbeidet hun igjen med det prisbelønte koret fra Utah da de ga ut julealbumet «Winter Morning». Nå kan hun også røpe at det er planlagt mer nyinnspilt julemusikk i 2023.

Sissel har i flere tiår turnert hver førjulstid i Skandinavia, noe hun selv ser på som en av høytidens høydepunkter. Nå ser hun stort frem til å gjøre det igjen. – Konserten skal speile tiden og musikken vi hører på og trenger, frem til høytiden setter inn for fullt. Den er glad, vakker, morsom, litt sår, og den skal berøre. Når du som publikum går ut fra salen ønsker jeg at du skal føle at vi opplevde noe sammen i konsertsalen, og at det var unikt og kun for deg, forteller Sissel.

 
Gå ikke glipp av julens flotteste konsertopplevelse!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» (Einar Engelstad, Bergens Tidende)

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Skyskraper Artist as

Foto: Kristin Saastad

Folkemusikk Jul Julekonsert Pop

#Høst2023