Sissels Jul 2022

onsdag 30. november 202230. nov 2022 20:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 620 - 720 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne konserten er flyttet fra Fartein Valen til Kuppehallen. Alle billettkjøpere vil motta billett med korrekt informasjon i god tid før konserten finner sted.

Ingen jul uten Sissel!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» (Einar Engelstad, Bergens Tidende)

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist flere andre artister ønsker å samarbeide med.

Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate- og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå. I en årrekke har Sissels Jul vært en stor suksess, og med sitt band i verdensklasse skal hun i år spre julestemning i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i perioden 17. november–19. desember.

Gå ikke glipp av julens flotteste konsertopplevelse!

MEDVIRKENDE
Piano: Tim Carmon
Gitar: Bernt Rune Stray
Bass: Jonny Sjo
Trommer: Karl Oluf Wennerberg

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Early Bird Music og Skyskraper Artist

Folkemusikk Jul Julekonsert Klassisk Pop

#Høst2022