Sissels jul 2019

torsdag 05. desember 201905. des 2019 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 620 - 680 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ingen jul uten Sissel!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
(Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017)

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og en artist mange ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, også her i Stavanger. Årets turné svinger innom både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i tidsrommet 17. november – 21. desember.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, ingen pause.
Arrangør: Skyskraper Artist AS

Julekonserter