Sigrid Bonde Tusvik – Heks on the Beach

fredag 04. desember 202004. des 2020 19:00 Kjøp
Utsolgt
fredag 04. desember 202004. des 2020 21:30 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz
BILLETTER KR 375 - 455 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Sigrid Bonde Tusvik – Heks on the Beach fredag 4. desember 2020:

Pga. koronasituasjonen og nye krav til plassering av publikum, vil alle som har kjøpt billett få plass i amfiet, i stedet for rundt bord på flatt gulv. Du vil få tilsendt ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS-melding 24 timer før konsertstart, med link til billetten(e).

Det er dessverre ikke servering inne i salen. Hovedbaren i foajéen holder åpent før og etter arrangementet. Har du kjøpt «Kvess», vil du få refusjon direkte til kortet du betalte med.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus 

*** 

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling!

Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?

Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt?

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014) , «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).

Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!

Terningkast 5: «Skarp, gutsy og veldig morsom. Terningkast heks»
– VG

Terningkast 5: «Styrtmorsom og viktig. Kan ikke huske å ha sett så mye bedre på en norsk standupscene»
– NRK

Terningkast 5: «Sigrid Bonde Tusvik imponerer i sitt første soloshow. Publikum elsker det»
– DAGSAVISEN

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

VARIGHET
1 time og 10 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Stand Up Norge

Standup