Secret Garden “Sacred Night” – julekonsert

Monday 06. December 202106. Dec 2021 18:00 Buy

Zetlitz
TICKETS KR 580 (INCL. SERVICE FEE)Secret Garden «mestrer jula til fingerspissene», skrev Dagbladet i sin anmeldelse av bandets juleplate Sacred Night i 2020. I år blir første gang den verdenskjente gruppen, med over 3 milliarder streams, holder 16 julekonserter i Norge. Bare å glede seg til en stemningsfull og annerledes julekonsert – her i Konserthuset står de på scenen i Zetlitz den 6. desember!

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I fjor kom første delen av albumet Sacred Night – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I år har gruppen komplettert julealbumet med enda 5 nye sanger.

– Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Som medartist på albumet fremfører hun 12 nyskrevne julesanger, sier Rolf Løvland. I tillegg til fullt band har Secret Garden med seg den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team.

– Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

I tillegg til sanger fra julealbumet vil publikum også få høre flere av Secret Gardens store «hits».

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Skyskraper Artist AS

Julekonserter

#Høst2021