Sarah Millican: Bobby Dazzler

søndag 05. juni 202205. jun 2022 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 370 (INKL. SERVICEAVGIFT)Den britiske komikeren Sarah Millican er tilbake på turné med et flunkende nytt standupshow!

Sarah Millican: Bobby Dazzler blir hennes sjette internasjonale turné, og her deler hun flere (komiske) erfaringer; hva som skjer når du ikke greier å få ut et ord, hvordan du kaster bæsj over en vegg, prøve å gå ned i vekt uten suksess, en overraskende morsom celleprøve, og hvor forferdelig en flytetank-opplevelse faktisk kan være.

Sarah har brukt det siste året på å skrive vitser og utvide «baksiden» sin. Hun gleder seg til å komme tilbake på veien og skape latter blant publikum!

*«Bobby Dazzler» er et uttrykk fra Nord-England knyttet til noen som ser bra ut eller har en bra stil. Et eksempel kan være en som har kledd seg opp for å imponere til fest, eller «dressed to impress» som de sier så fint på engelsk. «Bobby Dazzler» er også navnet på en rengjøringsspray for campingvogner. Dette showet handler derimot ikke om rengjøring av campingvogner.

Presentert av Partman AS og A Comic Soul.

OM SARAH MILLICAN
Sarah Millican etablerte seg som en av de ledende talentene på den britiske komediescenen ved å vinne Best Newcomer Award på Edinburgh Fringe i 2008. I de påfølgende årene har hun vært vert for tre serier av sin kritikerroste BBC2-serie The Sarah Millican Television Program, som hun mottok to BAFTA-nominasjoner for. Komikeren har også blitt et kjent ansikt på primetime-show som QI, Live at the Apollo og The Royal Variety Performance.

Ved siden av TV- og radioarbeid, er Sarah en av de fremste turnékomikerne i Storbritannia. Hennes siste turné, Control Enthusiast, ble sett av over 245.000 mennesker i Storbritannia og Irland og showet fortsatte i flere land; Europa, Canada, Australia og New Zealand.

Totalt sett har Sarahs fem tidligere turnéer blitt sett av over en million mennesker i 14 forskjellige land.

VARIGHET
2 timer, inkludert pause

ARRANGØR
Partman AS

Standup

#Vår2022