Rune Bjerga: 10 år på scenen

fredag 04. desember 202004. des 2020 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 425 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Rune Bjerga  10 år på scenen» 25. april:

Pga. koronasituasjonen blir dette showet blir flyttet til fredag 4. desember 2020. Dersom det passer for deg å komme på forestillingen på den nye datoen, kan du bruke samme billett. Hvis du heller vil ha pengene refundert, må du kontakte oss snarest og senest 30. april 2020. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Hvis du kjøpte billett(ene) på nettet, kan du sende oss en e-post til billett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer for refusjon. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post billett@stavanger-konserthus.no.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

I år er det 10 år siden komiker Rune Bjerga bestemte seg for å kaste seg utpå og leve som komiker på heltid. Høsten 2019 gjorde han stor suksess med “10 år på scenen”,  – såpass at det blir ekstraforestillinger i april 2020!

– Jeg husker enda hvor sykt skummelt det var å ta det berømte steget ut i det usikre og den skumle og ukjente tåkeheimen, men for en utrolig reise dette har vært. Jeg er enormt ydmyk overfor dere alle som har hengt og henger med på det jeg gjør! Tusen takk folkens, fortalte Rune før premieren høsten 20019.

I “10 år på scenen” blir det gjenhør med noen av de beste nummerne fra Runes 4 one-man-show: «Du verden», «Friminutt», «Jøye meg» og «Bjerga On Ice» og dessuten masse nytt stoff. Begge parodiene på ”Gjert Ingebrigtsen” og ”Ole Klemetsen” stikker innom, og det blir flere kjekke overraskelser. Videre lover han ikke å synge, gleder seg masse og håper å se mange av sine trofaste publikummere!

Varighet: ca. 1 time og 20 minutter, ingen pause.

Arrangør: Rune Bjerga Underholdning

Standup