Roots – Storslagen konsert for kor og perkusjon

lørdag 07. oktober 202307. okt 2023 15:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 170 - 375 (INKL. SERVICEAVGIFT)Stavanger Studentsangforening 30 år

«Roots» er en konsert som på musikalsk vis både vil røske deg opp med røttene, og plante deg trygt og sikkert ned i kjente musikalske landskap.

Når Stavanger Studentsangforening (SSS) fyller 30 år, vil de ta deg med på en reise tilbake til sine egne røtter, men de lar også røttene strekke seg videre. De vil blant annet urfremføre rykende ferske verk fra Anders Brunvær Hauge og Øystein Bru Frantzen, komponert for kor og perkusjon, spesielt for korets jubileumskonsert. I samspill med perkusjonistene Bastien Ricquebourg og Øyvind Johansen vil koret feire sine tretti år med et fyrverkeri av et repertoar som nærmest garantert vil gi gåsehud og stimulere til rockefot.

Studentsangforeningen er Universitetet i Stavangers offisielle representasjonskor. I likhet med sine brødre- og søsterkor i Norden, har koret en plikt til å føre den akademiske sangertradisjon videre og begeistre sitt publikum. Dette gjør de med stor stolthet og musikalsk iver.

Under ledelse av Åsta Sirnes har koret utviklet seg til å hevde seg blant de beste amatørkorene i Norge. Blant annet har de utmerket seg ved å bli tildelt Nystedt-prisen og å vinne førsteplass for blandakor kl. A i NM for kor i 2021.

Varighet:
2 timer

ARRANGØR
Stavanger Studentforening

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Kor Student

#Høst2023