RINGE INN – EN JULEKONSERT MED MARIA HAUKAAS MITTET OG LARS BREMNES

lørdag 16. desember 202316. des 2023 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 610 (INKL. SERVICEAVGIFT)«RINGE INN» – viser på veien

Juleturné med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet i 2023

Etter stor suksess med juleturneen «Ringe inn» i 2022 med 13 utsolgte konserter, drar Maria og Lars på ny runde i førjulstiden 2023. Det blir både kjente og nye stopp på veien, fra Vadsø i nord, til Stavanger i sør. «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen i 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og ønsket om at alle skal være velkommen inn et sted når tiden er på det mørkeste.

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger.

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser. Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus. Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer i klokker».
 
Varighet:
90 minutter

Arrangør:
Skyskraper artist AS

Julekonsert Pop viser

#Høst2023