Reidar Larsen i Spiseriet

fredag 04. desember 202004. des 2020 20:00 Kjøp
Få billetter

Spiseriet
BILLETTER KR 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)«Norges ukronede blueskonge» – Reidar Larsen – kommer på besøk i Spiseriet!

Reidar Larsen har en musikkarriere på mer enn 50 år. Han begynte tidlig å interessere seg for musikk og fikk sitt instrument inn i sjela gjennom sin far. Karrieren startet tidlig på 70-tallet, og han var innom flere forskjellige rockeband før han var med på å starte et av Norges mest kjente rockeband.
  
Blueskarrieren startet for fullt da han i 1980 fikk forespørsel fra Stavanger Jazzklubb om å lage et bluesprosjekt og satte sammen Reidar Larsen Blues Kvartett. Interessen for sjangeren vedvarte, og i 1982 debuterte han med soloalbumet «I’m a Bluesman».

Siden da har Reidar gitt ut nærmere 20 album og medvirket på en rekke andre artisters produksjoner. Spellemannpris og tre gullplater har det blitt, og i dag regnes han som en av bærebjelkene og veteranene på den norske bluesscenen.

FOTO
Aigars Lapsa

VARIGHET
ca. 1 time, uten pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
I forbindelse med denne konserten tilbyr Spiseriet en egen konsertmeny, bestående av dagens 3-retter eller 5-retter. Ved forhåndsbestilling av konsertmeny sammen med billett, gir Spiseriet en rabatt. Du kan også bestille vinpakke til de ulike menyene. Konsertgjester som ikke vil bestille mat og drikke på forhånd, er selvsagt velkomne til å gjøre det under besøket. Og, for ordens skyld nevner vi at det selvfølgelig ikke er spiseplikt.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Blues