På date med Mia Gundersen – En musikalsk forestilling

fredag 14. mai 202114. mai 2021 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 350 - 450 (INKL. SERVICEAVGIFT)Vi trenger alle noe hyggelig å se frem til. Det er derfor med stor glede at vi kan ønske hjertelig velkommen til en musikalsk aften med hele Norges Mia Gundersen og hennes nye forestilling «På date med Mia Gundersen»!

Mia er skuespiller og sanger og har de ti siste årene vært dommer i «Norske Talenter» på TV2 hvor hun befestet seg i hjertet til TV-seerne.

Vi har sett henne som Evita, flere ganger i Melodi Grand Prix og ikke minst hennes opptredener i den formidable suksessen «Maskorama» på NRK hvor Mia fikk vist at hennes stemmeprakt er verdt å få med seg.

Nå er dere alle invitert til en date med Mia Gundersen, «One Night Only» hvor hun hyller norsk musikk. Ikke gå glipp av dette!

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Mikrofonen Produksjoner AS

Pop