Orgelkonsert – Ines Maidre

Sunday 24. January 202124. Jan 2021 19:00 Buy

Fartein Valen
TICKETS KR 150 - 290 (INCL. SERVICE FEE)Det er med stolthet vi presenterer Ines Maidre, framstående konsertorganist fra Estland. Takket være at hun er bosatt i Bergen, kan hun gjøre en kortreist visitt til oss i januar og la konserthusorgelet klinge for fullt i et festlig program med fransk musikk.

PROGRAM
Eugene Gigout: Rapsodi over katalanske sanger
Pierre Cochereau: Suite i fransk stil over folkelige temaer
Julien Bret: Englenes vals
Charles Tournemire: Improvisasjon over Te Deum
Guy Bovet: Fra «Three Japanese Sketches»
Alexandre Guilmant: Finale fra Sonate nr. 1

Ines Maidre konserterer som organist over hele Europa, USA og Sør-Amerika og kan se tilbake på opptredener i berømte katedraler som bl.a. Westminster Abbey i London, Notre-Dame og Saint Sulpice i Paris, Washington Cathedral, St Michael i Hamburg, Nidarosdomen samt opptredener ved mange internasjonale festivaler. Hun har studert i Tallinn, Paris og Bergen, og gitt ut rekke CD-er for selskapene Toccata Classics, Grappa, Eres, Antes, Forte. I tillegg har hun vært kunstnerisk leder for Pärnu Internasjonale Orgelfestival siden 2014.

VARIGHET
1 time og 10 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Klassisk Orgel Scenekunst