Orgelets Ønskekonsert 2020

lørdag 07. mars 202007. mar 2020 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 150 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter ett års pause slår vi til igjen, og inviterer til Orgelets Ønskekonsert – som aldri før. Publikum ønsker seg sin favorittmusikk, og tre uredde organister påtar seg å løse utfordringene. Med seg har de fantastiske Stavanger Symfonikor og en rekke overraskelsesgjester. Årets tema er «HAVET»!

Kreativiteten kjenner ingen grenser – forvent å se ting du aldri har sett fra en scene før, og høre nye versjoner av musikk i flere sjangre. Med andre ord – dette er ikke en vanlig orgelkonsert.

Er du ny i forhold til Orgelets Ønskekonsert, eller har du vært med hvert år siden 2014 og lengter etter å friske opp minner? Sjekk gjerne «Stavanger konserthus Orgel» på YouTube, og finn spillelisten «Orgelets Ønskekonsert». Her ligger godbitene på rekke og rad.

Temaet i år er «HAVET». Setter det i gang noen tanker? Dine idéer kan bli til programinnslag for Orgelets Ønskekonsert! Avstemningen starter rett etter nyttår. Hold deg oppdatert på Konserthuset sin Facebook-side og på Orgelet sin Facebook-side.

Organister:
Tea Kulaš, Zadar Organ Festival (Kroatia)
Ulf Norberg, Stockholms konserthus
Nils Henrik Asheim, Stavanger konserthus

Medvirkende:
Stavanger Symfonikor, dir. Kateryna Ustyantseva
Overraskelsesgjester

Varighet: ca. 2 timer, inkludert pause (med forbehold om endringer).

Arrangør:
Stavanger konserthus

Klassisk Orgel