Orgelets julekonsert med Valen Vokalensemble

tirsdag 19. desember 202319. des 2023 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 170 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Til årets julekonsert har vår husorganist Nils Henrik Asheim fått med seg Valen Vokalensemble, den nye elitegruppen av sangere i Rogaland. Sammen fører de deg på en stemningsfull vandring via vakre julefolketoner fra flere land, til sakrale komposisjoner av bl.a. Fartein Valen selv – og på veien fremkalles lydbilder som bare den magiske overgangen mellom menneskestemme og orgel kan skape.
 
Valen Vokalensemble består av profesjonelle sangere fra Tysvær i nord til Egersund i sør. Medlemmene har erfaring fra blant annet Det norske solistkor, Kilden Vokalensemble, Trondheim Vokalensemble, Den norske operas kor, Nordic Voices og Trio Mediæval.

Ensemblet ønsker å være et tilskudd til regionens profesjonelle kulturliv, og har inngått intensjonsavtale med Stavanger Symfoniorkester om samarbeid for å utvikle et sterkt regionalt vokalensemble. Kunstnerisk leder er Oddgeir Kjetilstad. I november 2022 ga ensemblet ut sin første utgivelse «Jeg synger julekvad», innspilt på Utstein kloster.

Varighet:
TBC

ARRANGØR
Stavanger konserthus

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Orgel

#Høst2023