«On The Rocks III» – Top of the Pops

lørdag 21. oktober 202321. okt 2023 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Få med deg «On The Rocks III» – med Song og Spelkorlaget og den fantastiske gjesteartisten Knut Marius Djupvik.

Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn, koret med egen radiator, er klar for sin tredje konsert i rekken av «On The Rocks». Denne gangen med «de fine låtene» som en gang toppet hit-listene. «Top of the Pops» er temaet, og vi lover en vakker konsert med ballader, rock og kraftige uttrykk.

Spelkorlaget består av 65 evigunge gutter med Knut Nøst som musikalsk leder. Med eget spel bestående av fem erfarne musikere, ser de det som en oppgave å smelte sammen scene og publikum ved fremførelsen av sterke låter fra den store pop- og rockeverdenen. Vi kan love god stemning!

Gjesteartisten denne gang er Knut Marius Djupvik, vinneren av «The Voice 2013» og vinneren av «Stjernekamp 2020». Han har en fantastisk stemme som kler den flotteste musikalsangen og de mest harde rockelåtene. Repertoaret er bredt, og artistene er derfor klar for en fullsatt sal med publikum i alle aldre.
  
Varighet:
Ca 2 timer

ARRANGØR
Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn

Kor Pop Rock Show

#Høst2023