On The Rocks – en musikalsk reise fra Chuck Berry til Coldplay

lørdag 02. oktober 202102. okt 2021 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 425 (INKL. SERVICEAVGIFT)Med sin utradisjonelle musikalske profil og humørfylte konserter er Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn «probably the greatest rock’n’roll band in the world». Nå tar de publikum på en musikalsk reise med rockelåter fra Chuck Berry til Coldplay – fra rockens begynnelse på 50-tallet til i dag.

Og med seg på denne reisen er sangeren og musikeren Erik Røe som skal fronte noen av de virkelige perlene fra rockeuniverset. Erik Røe fikk sitt gjennombrudd som spretten frontfigur i soul/ funk-bandet Baba Nation. Deres største hit «Too Bad» herjet på hitlistene. Erik har siden gått til scenen, og spilt Jesus i «Jesus Christ Superstar», planten i «Little Shop of Horrors», konferansieren i «Cabaret» osv. Han har gitt ut et soloalbum, og har nylig spilt inn en EP i New York med stjerneprodusenten Bob Power. I tillegg er han medlem av bandet The Canoes.

Spelkorlaget består av 65 evigunge gutter med Knut Nøst som musikalsk leder. Med eget spel bestående av 5 erfarne musikere ser de det som en oppgave å flørte uhemmet med publikum ved fremførelse av populære låter. Publikum skal kunne nikke gjenkjennende til sangene og oppfordres til å synge med. «Glede i sangen – sang i gleden» er blitt Spelkorlagets varemerke sammen med en rød radiator som koret alltid har med seg på konsertene – for å spre glede, rockefot og varme.

VARIGHET
ca. 2 timer

ARRANGØR
Song & Spelkorlaget av 8. mars & Søn

Hyllest Pop Rock