Omgitt av idioter – Foredrag med Thomas Erikson

tirsdag 26. oktober 202126. okt 2021 18:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 400 - 545 (INKL. SERVICEAVGIFT)Thomas Erikson kommer tilbake til Stavanger!

Hans debutbok «Omgitt av idioter» har blitt solgt i over 800 000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk. VG omtaler boken som «årets boksnakkis» i 2018. I de senere årene har boken også fått en bestselgende etterfølger.

Når Erikson nå returnerer til konserthuset, tar han igjen med seg det populære foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du vil få med deg.

«Omgitt av idioter» er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist, men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg.

Velkommen til en forfriskende aha-opplevelse!

Mer om Thomas Erikson:
Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut i fra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre leder. Erikson bruker også DISA-modellen i hans bøker. Debutboken, «Omgitt av idioter», handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår. Oppfølgeren «Omgitt av psykopater» handler om manipulering, psykopatiske egenskaper og psykopater og også denne ble en stor suksess.

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

ARRANGØR
Atikko AS

Foredrag

#Høst2021