Odd Nordstoga – Fatig ferdamann på tur

lørdag 31. oktober 202031. okt 2020 18:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 31. oktober 202031. okt 2020 21:00 Kjøp
Få billetter

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)Med eit nytt album i beltet dreg Odd Nordstoga i haust ut på ein turne ulikt det han nokon gong har gjort før. I trioformat, med trommer, bass og seg sjølv, skal koronaen trossast og konsertar leverast. På repertoaret er ein bunke nye songar, sjølvsagt iblanda nokre gode gamle.

Me er alle fatige ferdafolk på livsens landeveg, men på ferda høyrer musikken til. I to år har Nordstoga tenkt og grubla, pønska og spikka på det som no er ute som hans siste album «Fatig ferdamann».

Det var ikkje i planen at det skulle koma ein pandemi som snudde opp ned på alt. Og vel har mykje blitt snudd opp ned, men å setje album på vent var ikkje fristande, det skulle koma når det skulle. Låtane som har kome ut i løpet av våren og sommaren har også blitt sjeldant godt motteke og konsertstadene har opna. Kva skal ein artist gjera anna enn å sei – det er klart det blir turné!

Med seg har Odd to av dei aller største på Noregs musikarhimmel. På trommer Torstein Lofthus og på bass Tor Egil Kreken. Begge fantastiske musikarar med lang fartstid i bandet til Nordstoga, men også kjent frå eit uttal andre konstellasjonar. Snart kjem tre svoltne ferdamenn til Stavanger. Då er det ingen grunn til å sitja heime.

Velkomen til konsert! 

Albumet «Fatig ferdamann» har mottatt strålende kritikar:

«Provoserende bra» – Dagbladet 5/6

«Bekrefter det gode ryktet» – Dagsavisen 5/6

«En gjennomført bra plate» – Stavanger Aftenblad 5/6

«Skyhøyt toppnivå hos Odd Nordstoga» – Aftenposten 4/6

«Odd Nordstoga på sitt mest inspirerende» – Ballade

VARIGHET
ca. 1 time og 20 minutter, uten pause.

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med Stageway

Folkemusikk Pop