Nyttårsblues 2021

Saturday 16. January 202116. Jan 2021 20:00 Buy

Zetlitz klubbscene
TICKETS KR 480 (INCL. SERVICE FEE)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Nyttårsblues, 16. januar 2021:

Pga. koronasituasjonen og de lokale restriksjonene blir årets Nyttårsblues utsatt til 2022. Vi vet mange hadde gledet seg, og har allerede funnet ny dato. Den nye datoen er lørdag 15. januar 2022. Samme tidspunkt og sted. Alle billettkjøpere som har lyst og anledning til å delta i 2022, beholder plassen sin og vil få tilsendt ny billett. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post, billett@stavanger-konserthus.no, senest torsdag 14. januar 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Eric Slim Zahl – med band og nasjonale og internasjonale gjesteartister. Bli med på bluesens festaften i Stavanger!

Nyttårsblues arrangeres for 14. gang i Stavanger og Eric Slim Zahl lover en fartsfylt, heftig og swingende konsert. Dere er alle invitert til det som for mange har blitt et av årets «blueshøydepunkt»!
Eric Slim Zahl har blitt nominert til Spellemannpris, vunnet European Blues Challenge og Stavanger kommunes Kulturstipend, i tillegg til å ha vært semifinalist i International Blues Challenge.

VARIGHET
4 timer

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Lifesound AS

Blues