Nyttårsblues 2021

lørdag 16. januar 202116. jan 2021 20:00 Kjøp
Få billetter

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Eric Slim Zahl – med band og nasjonale og internasjonale gjesteartister. Bli med på bluesens festaften i Stavanger!

Nyttårsblues arrangeres for 14. gang i Stavanger og Eric Slim Zahl lover en fartsfylt, heftig og swingende konsert. Dere er alle invitert til det som for mange har blitt et av årets «blueshøydepunkt»!
Eric Slim Zahl har blitt nominert til Spellemannpris, vunnet European Blues Challenge og Stavanger kommunes Kulturstipend, i tillegg til å ha vært semifinalist i International Blues Challenge.

VARIGHET
4 timer

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Lifesound AS

Blues