Musical Magic med Prosjektkor Rogaland

fredag 19. mars 202119. mar 2021 19:00 Kjøp
Avlyst
lørdag 20. mars 202120. mar 2021 19:00 Kjøp
Avlyst

Kuppelhallen
BILLETTER KR 195 - 400 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Musical Magic med Prosjektkor Rogaland» i mars 2021:

Pga. koronasituasjonen blir disse forestillingene avlyst. Dersom du kjøpte billett på nettet, overfører vi direkte til kortet du betalte med og du behøver ikke kontakte oss. Ble billett kjøpt over disk, vil du motta en ny SMS med nærmere informasjon om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Prosjektkor Rogaland inviterer for andre gang til konserter med storkor. Denne gangen med 170 korister fra Stavanger og omegn.

ABBA-konsertene i Kuppelhallen 2017 ble stor suksess med fulle hus. Nå er det utdrag fra to av verdens mest kjente musikaler, «Les Miserables» og «The Phantom of the Opera» som står for tur. Våre solister er Britt-Synnøve Johansen, Siri Kval Ødegård og Ole Morten Velde, alle velkjente i Rogaland innenfor både musikal- og operasjangeren. Prosjektkoret blir ledsaget av profesjonelle musikere fra Stavanger under ledelse av dirigenten Erland Dalen.

BIOGRAFIER

Britt-Synnøve Johansen
Artisten Britt-Synnøve Johansen er mest kjent for sine Piaf-tolkninger på norsk, men har hatt store roller i musikaler som «Oliver», «Annie», «Skjønnheten og Udyret» og «Les Miserables». 

Hun har arbeidet ved scener som Rogaland teater, Haugesund teater og Kilden teater- og kulturhus i Kristiansand. Hun har også ved flere anledninger samarbeidet med orkester som Stavanger Symfoniorkester og Kongelige Norske Marines Musikkorps.

Ole Morten Velde
Ole Morten Velde er født og oppvokst på Karmøy. Han har en bachelorgrad i klassisk sang ved Grieg Akademiet i Bergen, en mastergrad ved det Kongelige Danske Musikkonsertvatorium i København, og sommeren 2013 ble han uteksaminert fra Operaakademiet ved Den Kongelige Opera i København.

Ole Morten gjorde sin opera debut i 2011 som Don Ottavio i Haugesund Kammeroperas produksjon av «Don Giovanni». I 2013 gjorde han Remendado i «Carmen» og Roderigo i «Otello» ved den Kongelige Opera i København. Siden har han sunget Tamino i «Tryllefløyten» ved Ringsaker Operaen og Operaen i Kristiansund, Nemorino hos Opera di Setra/Opera Trøndelag, Fenton (Die lustige webber – Nicolai) ved Ringsakeroperaen mfl. Utover dette har han sunget i flere oratorier og konserter med orkestre som Det kongelige kapell, Bergen filharmoniske orkester, Aarhus symfoniorkester mfl. og med pianister som Leiv Ove Andsnes, Helmut Deutch og andre. Våren 2014 sang han Enjolras i Sandnes Kulturhus, Kilden og Festivitetens produksjon av musikalen «Les Miserables».

Siri Kval Ødegård
Siri Kval Ødegård, oppvokst på Hamar, startet sine studier ved Institutt for musikk og dans i Stavanger, og fortsatte sine studier ved Conservatorio Santa Cecilia i Roma hvor hun våren 2018 fullførte sin mastergrad. For øyeblikket er hun ved Operaakademiet på Den Kongelige Opera i København.

Siri har i løpet av sitt studieløp vunnet bl.a. 1. premie i den internasjonale sangkonkurransen i Mercato S. Sevenino, Italia, samt sunget en av rollene i Nino Rotas opera «I due Timidi» under Reate Festival i Rieti, i samarbeid med Teatro dell’opera di Roma. Hun har også, i flere år på rad, sunget med det italienske operaorkesteret Roma Sinfonietta, Ennio Morricones foretrukne orkester. Siri har ved flere anledninger vært ansatt som sanger i operakoret ved Den Norske Opera & Ballett. Hun er også fast tilknyttet Opera Rogaland som sanger og produsent. Med dem har hun bl.a. sunget rollen Mimi i «La Boheme». Kirsten Flagstad Festivalen har hun vokst opp med, og ved fjorårets festival var hun å se på konserten «Gullrekka» med Didrik Solli Tangen.

Varighet: ca. 2 timer, inkludert pause.

Arrangør: Prosjektkor Rogaland

Musikal Musikk Teater Tribute