Moderne søndag #4

søndag 22. mai 202222. mai 2022 18:00 Kjøp

VIP
BILLETTER KR 120 - 220 (INKL. SERVICEAVGIFT)Insimul inviterer til moderne søndag #4, denne gangen under ledelse av en lokal, ung, dirigentstjerne Guro Ansteensen Haugli.

I konsertserien moderne søndag presenterer de moderne klassiske verk for varierende besetninger, på en søndag hver vår og høst. Programmet kan variere fra nesten helt nye komposisjoner til mesterverk fra forrige århundre.

Nå tar Insimul turen til Stavanger konserthus! Med seg har de noen fantastiske komposisjoner på programmet som de tror vil utfordre både musikerne og lytterne.

PROGRAM
Sofia Gubaidulina: Concordanza
Carola Bauckholt: Schlammflocke II
Edgar Varèse: Octandre

MER OM INSIMUL
Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger og består av 17 musikere med følgende instrumenter; 2 fioliner, bratsj, cello, bass, fløyte, klarinett, obo, fagott, trompet, horn, trombone, tuba, piano og slagverk.

Insimul har som mål å tilby moderne musikk som utfordrer lytteren, gjerne i form av bestillingsverk fra noen av de mange spennende nye skandinaviske komponistene. De spiller også konserter med “moderne klassikere” skrevet av noen av de store komponistene fra de siste 140 årene. Det er også viktig for Insimul å tilby et rimelig konsertalternativ til barn og unge i regionen, noe de gjør ved hjelp av spennende årlige barne- og familiekonserter.

Insimul består av musikere med erfaring fra ensembler som blant annet Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand symfoniorkester, Mariinskyteateret samt flere av forsvarskorpsene.

Insimuls faste dirigent er Rune Furøy Johansen som er den første med en master i dirigering fra Universitetet i Stavanger.

VARIGHET
Ca. 1 time, uten pause

ARRANGØR
Insimul

Klassisk

#Vår2022