Maria Mena – They Never Leave Their Wives Tour 2021

søndag 28. november 202128. nov 2021 19:00 Kjøp
Utsolgt

Fartein Valen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne konserten har blitt flyttet fra 29. november 2020 til 28. november 2021. Alle billettkjøpere som kjøpte billett til den opprinnelige konserten 29. november 2020, vil få tilsendt ny billett i god tid før.

*** 

Maria Mena legger ut på turné med konserter i en rekke norske byer – inkludert Stavanger og konserthuset! 

Flittig turnering har etablert Mari Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Den folkekjære artisten har en unik evne til å formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne. Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don’t Wanna See You With Her», «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You».

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge. Hun har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet «Cause and Effect», i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria» samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Vi gleder oss til hun står på scenen i Fartein Valen, søndag 28. november 2021!

VARIGHET
ca. 2 timer, uten pause.

ARRANGØR
Stavanger Artistbyrå

Pop

#Høst2021