Maria Mena – They Never Leave Their Wives Tour 2020

Sunday 29. November 202029. Nov 2020 19:00 Buy

Fartein Valen
TICKETS KR 480 (INCL. SERVICE FEE)Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena slipper ny musikk høsten 2020!

Som følge av albumslipp, legger hun ut på turné i november med konserter i 14 norske, og et utvalg europeiske, byer, inkludert Stavanger konserthus. Flittig turnering har etablert Mari Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i ba°de Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Den folkekjære artisten har en unik evne til a° formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelser, ba°de pa° scenen og pa° plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært pa° en unik reise som artist, la°tskriver og menneske, og vi har fa°tt ta del. Hun har skrevet vakkert og sa°rt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne. Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men ogsa° mange andre, ved a° sette ord pa° det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men ogsa° det fine, vare og rare. Mena na°r oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don’t Wanna See You With Her», «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You».

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og pa° hitlister ogsa° i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppna°dd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge. Hun har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet «Cause and Effect», i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria» samt at hun ble tildelt Norsk Kulturra°ds Ærespris i 2015.

Ettersom konserten finner sted i november, blir nok «Home for Christmas å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

Vi gleder oss til hun står på scenen i Fartein Valen, søndag 29. november 2020!

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Stavanger Artistbyrå

Pop