Maria Mena – They Never Leave Their Wives Tour 2020

søndag 29. november 202029. nov 2020 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena slipper ny musikk høsten 2020!

Som følge av albumslipp, legger hun ut på turné i november med konserter i 14 norske, og et utvalg europeiske, byer, inkludert Stavanger konserthus. Flittig turnering har etablert Mari Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i ba°de Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Den folkekjære artisten har en unik evne til a° formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelser, ba°de pa° scenen og pa° plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært pa° en unik reise som artist, la°tskriver og menneske, og vi har fa°tt ta del. Hun har skrevet vakkert og sa°rt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne. Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men ogsa° mange andre, ved a° sette ord pa° det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men ogsa° det fine, vare og rare. Mena na°r oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don’t Wanna See You With Her», «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You».

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og pa° hitlister ogsa° i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppna°dd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge. Hun har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet «Cause and Effect», i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria» samt at hun ble tildelt Norsk Kulturra°ds Ærespris i 2015.

Ettersom konserten finner sted i november, blir nok «Home for Christmas å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

Vi gleder oss til hun står på scenen i Fartein Valen, søndag 29. november 2020!

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Stavanger Artistbyrå

Pop