Maria Mena

lørdag 28. november 202028. nov 2020 20:00 Kjøp
Utsolgt

Kuppelhallen
BILLETTER KR 595 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Maria Mena 27. og 28. november 2020 på Clarion Hotel Stavanger:

Pga. koronasituasjonen og nye krav til plassering av publikum, blir disse konsertene flyttet til Kuppelhallen i Bjergstedparken. Alle som har kjøpt billetter får plass. Konsertstart blir kl. 20:00, og du vil få tilsendt nye billetter fra Stavanger konserthus i løpet av et par dager. Vi sender deg også en SMS-påminnelse 24 timer før konserten, med link til din billett. Det er ikke servering under arrangementet, og 18-års grense gjelder ikke.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus og Stavanger Artistbyrå

***
Vi ble først kjent med Maria Mena i 2002. Allerede som 16-åring hadde hun sitt gjennombrudd med «My Lullaby». Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen sin som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som «You Are The Only One», «Just hold Me», «All This Time» og «Fuck You». Julelåta «Home For Christmas» har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne. Siden sitt gjennombrudd har Maria Mena tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen. Hun har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnert i store deler av verden, samt at hun har vunnet både Spellemannspris og Edvard Grieg-prisen.

Konsertene 27. og 28. november byr på et nært og ekte møte med Maria Mena, og blir en kjærkommen anledning til å senke skuldrene og nyte god musikk!

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger Artistbyrå (Per Vervik)

Concert Pop