Maijazz: Thomas Dybdahl med band

torsdag 07. mai 202007. mai 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 450 - 510 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Maijazz: Thomas Dybdahl med band» 7. mai 2020: 

Pga. koronavirus blir denne konserten utsatt til neste års Maijazz. Vi jobber med å finne ny dato, og vil ta kontakt med alle som har billett så snart vi har noe å fortelle. Det vil ta noe tid å avklare, og vi setter pris på tålmodigheten. Du vil få mer informasjon etterhvert.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


Når Thomas Dybdahl i 2020 gir sin første Maijazz-konsert, er det med et superband i ryggen – og en låtkatalog av de sjeldne på programmet. Gled deg!

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans “…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

Thomas Dybdahl kan også kunsten å sette sammen et band, og til Maijazz har han valgt fra
øverste hylle. Her snakker vi musikere som virkelig får frem Dybdahl’s flotte tenor og vakre akustiske lydlandskap. Dessuten en av Skandinavias beste på nyckelharpa, svenske Erik Rydall. Konserten spilles i Zetlitz, med sittende publikum. Bare å synke ned, og nyte!

Medvirkende:
Thomas Dybdahl
Erland Dahlen trommer
Ole Morten Vågan bass
Lars Horntveth gitar, tangenter og blås
Vegard Lien Bjerkan orgel/tangent
Erik Rydall nyckelharpa

Foto: Arild Østin Ommundsen

Arrangør: Maijazz

Festivaler Jazz MaiJazz Pop