Maijazz: Thomas Dybdahl med band

torsdag 03. juni 202103. jun 2021 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 450 - 510 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Maijazz: Thomas Dybdahl med band», torsdag 6. mai 2021 i Zetlitz:

Pga. Covid-19 restriksjonene og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir denne konserten dessverre ytterligere utsatt. Ny dato er torsdag 3. juni 2021, kl. 19.00. Konserten flyttes samtidig fra Zetlitz til Kuppelhallen. Publikum med billett beholder plassene, og vi sender deg ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med billettlink.

Vi beklager ulempene dette medfører, men er glade for at konserten kan gjennomføres og håper tiden passer for deg. Ved spørsmål, ta kontakt med oss på e-post: billett@stavanger-konserthus.no.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Når Thomas Dybdahl i 2021 gir sin første Maijazz-konsert, er det med et superband i ryggen – og en låtkatalog av de sjeldne på programmet. Gled deg!

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans «…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

Thomas Dybdahl kan også kunsten å sette sammen et band, og til Maijazz har han valgt fra
øverste hylle. Her snakker vi musikere som virkelig får frem Dybdahl’s flotte tenor og vakre akustiske lydlandskap. Dessuten en av Skandinavias beste på nyckelharpa, svenske Erik Rydall. 

Konserten spilles i Kuppelhallen, med sittende publikum. Bare å synke ned, og nyte!

MEDVIRKENDE
Thomas Dybdahl
Erland Dahlen trommer
Ole Morten Vågan bass
Lars Horntveth gitar, tangenter og blås
Vegard Lien Bjerkan orgel/tangent
Erik Rydall nyckelharpa

FOTO
Arild Østin Ommundsen

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Maijazz

Jazz MaiJazz Pop