Maijazz: Kyle Eastwood & Stavanger Symfoniorkester

fredag 05. mai 202305. mai 2023 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 300 - 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)En kulturopplevelse det er verdt å bruke en neve dollars på? Denne! Tøffere blir det ikke. Maijazz og Stavanger Symfoniorkester har en lang tradisjon som samarbeidspartnere, faktisk helt unikt i jazzfestivalsammenheng. Like unikt er prosjektet “Eastwood Symphonic” som settes opp i mai 2023.

Hør bare: Skuespiller- og regissørlegenden Clint Eastwood der han hører hjemme – på lerretet. På scenen står musikersønnen Kyle med sin kvintett. Så blir det hele tatt ut i det storslagne sammen med Stavanger Symfoniorkester.

 «Eastwood Symphonic» er en sønns hyllest til sin far. En symfoniske roadmovie med nye og originale tolkninger av mange av de kjente låtene fra Clint Eastwoods filmer.

 Det blir en uvanlig konsertopplevelse der lydsporene fra “En neve dollars”, “The good, the bad and the ugly”, “Dirty Harry”, “Gran Torino” og flere andre klassikere settes sammen til en lang cinematisk reise. Bassist Kyle Eastwood har naturlig nok alltid hatt en forkjærlighet for filmmusikk. Nå får han virkelig tatt det ut i full skala med SSO.

• Kyle Eastwood — bass
• Andrew McCormack – piano
• Chris Higginbottom – trommer
• Quentin Collins – trompet og flygelhorn
• Brandon Allen – saksofon

VARIGHET
TBA

ARRANGØR
Maijazz i samarbeid med Stavanger Symfoniorkester

Jazz Klassisk

#Vår2023