Maijazz: Jaga Jazzist

fredag 28. mai 202128. mai 2021 20:00 Kjøp
Utsolgt

Kuppelhallen
BILLETTER KR 250 - 400 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Maijazz: Jaga Jazzist», tirsdag 4. mai 2021: 

Pga. sykdom blir denne konserten dessverre utsatt. Ny dato er fredag 28. mai 2021. Samme sal (Kuppelhallen) men nytt tidspunkt kl. 20.00. Alle som har lyst og anledning til å delta 28. mai, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest tirsdag 4. mai 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Jaga Jazzist har eksistert i mer enn 25 år og er fremdeles et like spennende og aktuelt musikk-kollektiv. Bandet har besøkt Maijazz flere ganger, blant annet i samspill med Stavanger Symfoniorkester.

Den nyeste utgivelsen til Jaga Jazzist «Pyramid» kom ut i august 2020 og fikk strålende kritikk i norske og internasjonale medier. Innspillingen ble gjort på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Hvem vet.

På konserten blir det i alle fall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de! Det musikalske hovedfokuset blir bandets nyeste album «Pyramid», i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy!

MEDVIRKENDE
Marcus Forsgren gitarer + effekter
Even Ormestad bass + keyboards
Andreas Mjøs vibrafon, gitarer, trommer + elektronikk
Line Horntveth tuba + perkusjon
Martin Horntveth trommer + trommemaskiner
Lars Horntveth tenor saksofon, bass-klarinett, gitarer + keyboards
Øystein Moen keyboards
Erik Johannessen trombone + perkusjon

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Maijazz

Jazz MaiJazz Rock