Maijazz: Jaga Jazzist

torsdag 23. september 202123. sep 2021 19:00 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 250 - 400 (INKL. SERVICEAVGIFT)Jaga Jazzist har eksistert i mer enn 25 år og er fremdeles et like spennende og aktuelt musikk-kollektiv. Bandet har besøkt Maijazz flere ganger, blant annet i samspill med Stavanger Symfoniorkester.

Den nyeste utgivelsen til Jaga Jazzist «Pyramid» kom ut i august 2020 og fikk strålende kritikk i norske og internasjonale medier. Innspillingen ble gjort på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Hvem vet.

På konserten blir det i alle fall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de! Det musikalske hovedfokuset blir bandets nyeste album «Pyramid», i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy!

MEDVIRKENDE
Marcus Forsgren gitarer + effekter
Even Ormestad bass + keyboards
Andreas Mjøs vibrafon, gitarer, trommer + elektronikk
Line Horntveth tuba + perkusjon
Martin Horntveth trommer + trommemaskiner
Lars Horntveth tenor saksofon, bass-klarinett, gitarer + keyboards
Øystein Moen keyboards
Erik Johannessen trombone + perkusjon

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Maijazz

Jazz MaiJazz Rock