Maijazz: 30-årskrigen «live» med Ketil Bjørnstad og Frode Rønli med band

tirsdag 08. juni 202108. jun 2021 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 450 - 510 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Maijazz: 30-årskrigen “live” med Ketil Bjørnstad og Frode Rønli med band», lørdag 8. mai 2021 i Zetlitz:

Pga. Covid-19 restriksjonene og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir denne konserten dessverre ytterligere utsatt. Ny dato er tirsdag 8. juni 2021, kl. 19.00. Konserten flyttes samtidig fra Zetlitz til Kuppelhallen. Publikum med billett beholder plassene, og vi sender deg ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med billettlink.

Vi beklager ulempene med dette, men er glade for at konserten kan gjennomføres og håper den nye datoen passer. Ved spørsmål, ta kontakt med oss på e-post: billett@stavanger-konserthus.no.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Det ble aldri rockeopera, men dobbeltalbumet «30-årskrigen» som Ketil Bjørnstad og Stavangerensemblet ga ut sammen i 1981 ble legendarisk. Nå har Bjørnstad og Rønli latt seg overtale til å lage en konsertversjon, som får premiere i Kuppelhallen under Maijazz 2021. Dette vil du ikke gå glipp av!

«30-årskrigen» ble utgitt i oktober 1981. Prosjektet var ment å bli en rockeopera. Det skulle handle om å bli født på 1950-tallet, vokse opp på 1960-tallet og bli voksen på 1970-tallet. Albumet var et samarbeid mellom Ketil Bjørnstad (tekst og musikk) og Stavangerensemblet med Anders Bru, Frode Rønli, Øystein Eldøy og Knut Køningsberg, den gang Norges heteste band. Frode «Froddien» Rønli var dessuten sterkt medvirkende med ideer til Bjørnstads tekster.

Resultatet ble et legendarisk dobbeltalbum. Rockeoperaen ble det aldri noe av. Men nå har sentrale personer i Stavanger overtalt både Ketil Bjørnstad og Frode Rønli til å – for første gang – lage en konsertversjon av 30-årskrigen. Og premieren blir på Maijazz!

MEDVIRKENDE
Ketil Bjørnstad tekst/musikk/tangenter
Frode Rønli vokal, pluss band

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Maijazz

Festivaler Jazz MaiJazz Stavanger Symfoniorkester Stavangerensemblet