Maijazz 2017: Jacob Collier

onsdag 10. mai10. mai 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER 350.00 - 400.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)For første gang i Stavanger og Norge: Fenomenet Jacob Collier er klar for Maijazz 2017.

Vi er utrolige glade for å kunne presentere dette unge og eksepsjonelle multitalent fra England. Han har herjet rundt med millioner av visninger på YouTube siden tenårene, og på videodelingssiden gjorde han seg fort bemerket ved å framstå som et fullt band alene. Han trakterte alle instrumentene selv, sang flerstemt, beatboxet og satte alle opptakene sammen til videoer med ham selv i alle rollene, mens vi lyttere satt måpende med bakoversveis. Ikke bare av framførelsen, men også av de særdeles kreative arrangementene av kjente låter. Nå er han 22 og har transformert dette til et enmanns-show på scenen. Må sees. Dette må ses og høres!

The Guardian har omtalt ham slik: "Staggering and unique – jazz music’s new messiah." Men kanskje er det David Crosby som best har satt ord på talentet til Jacob Collier: "F…ing unbelievable!".

 

For kjøp av plass til rullestol med ledsager, ta kontakt med oss på Stavanger konserthus pr tlf 51537000.

Det er aldergrense 18 år på denne konserten. Personer fra 13 til 18 år kan gis adgang når i følge med verge over 23 år. I så fall må vergeskjema fylles ut og fremvises.
Vergeskjema finner du her.