Machine de Cirque

onsdag 04. oktober 202304. okt 2023 19:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 200 - 375 (INKL. SERVICEAVGIFT)De seks akrobatene i Machine de Cirque er kjekke karer som er klare for verden. Med et ekstra talent for å havne i trøbbel og en i overkant god fantasi må de gjennom en rekke utfordringer.

Rørende, modig og morsomt, disse karene håndterer det meste med stil! Du kan glede deg til både latter og spenning når det bærer i vei med illusjoner, sjonglering og heftige stunts!

Det prisvinnende nysirkuskompaniet Machine de Cirque har base i Quebec, Canada. Det er et dynamisk kompani med mål om å bringe sammen de ypperste aktørene innen nysirkussjangeren, og samtidig stimulere til vekst og ny lærdom til nye utøvere. De besøkte oss sist i 2021 med fascinerende La Galerie, og nå kommer de tilbake med en ny forestilling.

Ta med deg hele familien. Anbefalt for 8 til 100 år!

Pressen skriver:
Whether it be the adrenaline rush of watching daredevil acrobatics, outbursts of laughter at the comedy and mimes, or fascination with the machine/wreck and its countless ingenuities… This show is not to be missed.” – Voir (Canada), 2018

“In a show with lots of oooh’s and ahhh’s some moments stand out as supremely spectacular.” -The Broadway Blog (USA)

“They perform their acts at a relentless pace that quickly takes over the entire audience, and they surprise us by reinventing all of the disciplines with humour and sensitivity.” – Capavenir Vosges (France)

“Daring, very daring. Kudos!” -Nice matin (France)

“Funny, and superbly done.” – Le Télégramme (France)
 
Varighet:
90 minutter

ARRANGØR
Stavanger konserthus

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Akrobatikk Barn Dans Nysirkus

#Høst2023