Lørdagsrådet Live

torsdag 02. juni 202202. jun 2022 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 295 - 365 (INKL. SERVICEAVGIFT)Lørdagsrådet er en av Norges største podkaster. Hver lørdag samler Live Nelvik 3 kjente mennesker for å løse små og store problemer. Endelig kommer denne gjengen til Stavanger! Vi gleder oss til Erik Solbakken, Silje Nordnes og Martin Lepperød skal finne løsninger i Stavanger konserthus.

Har du et problem?
Send det inn til lr@nrk.no – merk mailen med Stavanger Konserthus.

Rådgiverne
Erik: En av LRs mest erfarne rådgivere. Empatisk, morsom og løsningsorientert. Er det de gode genene fra Hemsedal som gjør at han er så sjarmerende? Eller er det at han har erfaring fra alt fra barne-TV til Karl Johan til Lego Masters? Eller er det livet som småbarnsfar som har gjort han klok? Vi vet ikke, men vi lover en engasjert og påkobla rådgiver.

Silje: En av LRs bestevenner. Hun har svart belte i kjærlighetssorg og master i «back on the horse». Er særdeles reflektert og har stor innlevelse. Opprinnelig fra (halv)øya Hamarøy, men er mest kjent fra sine år som morgenfugl i P3morgen og dronninga av Maskorama på NRK1. Silje gir gode – og litt strenge råd, som absolutt kan brukes til noe!

Martin: Begynner å bli en dreven rådgiver. Med sin enorme energi, koko hjerne og flotte krøller – er Martin det perfekte medlemmet i rådgivertrioen. Han snur steiner du ikke visste fantes. Kjent fra P3morgen, Kongen av Gulset og Kongen befaler. Konge på stand-up-scenen er han også. En rask og glad hjerne – som helt sikkert vil gi Stavanger noe å tenke på!

VARIGHET
1 time og 40 minutter, uten pause

ARRANGØR
Lørdagsrådet ved ENK Jonas Jeremiassen Tomter

Humor

#Vår2022