LISA NILSSON – I NØD OG LYST

søndag 16. april 202316. apr 2023 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 585 (INKL. SERVICEAVGIFT)Lisa Nilsson tar med seg gitaristen Mattias Torrell og inviterer til en nær og varm aften det kommer til å svinge av!

Etter mer enn 30 år som artist har Lisa Nilsson et gedigent repertoar å ta av, og det er dagsformen som setter premissene når settlisten velges – ingen kvelder blir like. Det resulterer i en god blanding av hits gjennom tidene, personlige favoritter fra den svenske eller brasilianske viseskatten, og en og annen evergreen, sammenvevd av Lisas etterhvert berømte mellomstikk og monologer.

Både Lisa og Mattias har en tidløs bredde, og deler kjærligheten til soulmusikk, brasilianske rytmer og jazz. Duoen har sammen skrevet flere av Lisas låter, historiene og spillegleden står alltid i sentrum når de opptrer sammen.

Sist de to delte scene, var med Lisa Nilssons egen forestilling «Kvinnan som är jag» der Lisa oppsummerer karrieren og livet som kvinne i en humoristisk kavalkade av musikk, stepping og monologer. Duoen har spilt inn musikk og turnert sammen i et utall sammenhenger med Lisas band, ulike storband og orkestre siden 1992.

VARIGHET
Ca. 1 time og 20 minutter, uten pause

ARRANGØR
Mikrofonen Produksjoner AS

#ballade Pop viser

#Vår2023