LINDSTRØM og orgelet

lørdag 13. mars 202113. mar 2021 20:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 150 - 290 (INKL. SERVICEAVGIFT)Lindstrøm, mesteren innen norsk elektronika, presenterer sitt nye verk for orgel, synthesizere og trommemaskiner! Support: Tortusa.

Vi har store forventninger til verdenspremieren på Lindstrøms nye komposisjon «Columns», utviklet og komponert spesielt for orgelet i Stavanger konserthus. Gjennom to års tid har Hans-Peter tilbrakt atskillige kvalitetstimer sammen med vårt instrument og koblet det sammen med sine synthesizere og trommemaskiner. Takket være at orgelet i Stavanger konserthus er utstyrt med midi-tilkobling, er det mulig å skape dette møtet mellom to verdener. Fremdeles låter det umiskjennelig som Lindstrøm, der de vanlige kjølige elektroniske elementene vi kjenner fra space-diskoen nå erstattes og kompletteres med orgelpipenes varme, organiske klang.

Hans-Peter Lindstrøm en norsk musiker og produsent som siden århundreskiftet har utgitt og fremført elektronisk musikk på utallige nattklubber og festivaler i hele verden. Hele 4 ganger har han vunnet Spellemannsprisen i klassen elektronika/elektronisk musikk, for musikk utgitt på sitt eget plateselskap Feedelity i samarbeid med norske Smalltown Supersound. I 2018 fremførte han bestillingsverket «Blinded By The LEDS» for 50-årsjubileet til Henie Onstad Kunstsenter i Oslo til fantastiske anmeldelser.

Støttet av Norsk kulturråd.

VARIGHET
ca. 1 time og 10 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Elektronika Orgel Samtidsmusikk Scenekunst