LINDA EIDE – OPPDRAG MOTTRO

søndag 22. mars 202022. mar 2020 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 450 (INKL. SERVICEAVGIFT)– Med hjerte og hjerne! (BT) Endeleg kan publikum få gleda av å oppleva Linda Eide i ei varm og vittig soloframsyning, der ho utforskar livet til si eiga mor og det mytiske omgrepet gamle dagar. Dette er ei personleg jakt i ei felles fortid, ei tankevekkande framsyning med mat til både hjarte og hovud. Latteren sit laust, men bak den lurer også ei tåre.

«Oppdrag Mottro» har vore spelt både i Bergen og på turné i både Sogn og Fjordane og Hordaland til stor suksess med fulle hus. Framsyninga fekk svært gode kritikkar i pressa. I Stavanger kan «Oppdrag Mottro» opplevast i Kuppelhallen sundag 22. mars!

Av og med Linda Eide.
Regi: Arvid Ones
Mottro si stemme: Liv Bernhoft Osa
Scenografi: Olav Myrtvedt
Lys: Einar Bjarkø
Video: Einar Bjarkø, Linda Eide
Video og lyd tilrettelegging: Mathias Grønsdal

Produsert av Det Vestnorske Teateret i samarbeid med HiHat.

Varighet: 1 time og 20 min utan pause.

Pressa om OPPDRAG MOTTRO

Bergens Tidende (5): «Med hjerte og hjerne! I en mesterlig monolog gjør Linda Eide sin familiehistorie allmenngyldig og viktig… for en scenepersonlighet Linda Eide er. Skulle tro hun aldri hadde drevet med noe annet enn scenekunst»

Avisa Hordaland: «Trampeklapp for Linda og Mottro»

«Kor mange gonger har me ikkje høyrt at den store kunsten ligg i å gjera det personlege og eigenopplevde til noko allment attkjenneleg? I så måte er Linda Eide sin monolog Oppdrag Mottro stor kunst.»

Arrangør: Det Vestnorske Teateret i samarbeid med Stavanger konserthus

Teater