Lieto Chamber Music Festival 2023 – Mozart/Mendelssohn

mandag 26. juni 202326. jun 2023 19:30 Kjøp

VIP
BILLETTER KR - 220 (INKL. SERVICEAVGIFT)LIETO Chamber Music Festival er en liten kammermusikkfestival for unge musikere som finner sted i VIP- loungen i Stavanger Konserthus den siste uken i juni i år. Den ble for første gang spilt i oktober 2021, og ble så godt mottatt av publikum at vi nå spiller nye konserter 26., 28. og 30. juni 2023. Det er bare å glede seg! 

Ordet Lieto kommer fra italiensk og kan oversettes til «glad» eller «begeistret». Festivalen har fått dette navnet fordi musikerne ønsker å tilby publikum både glede og begeistring ved å fremføre fantastisk musikk! Festivalen har også som mål å skape gode muligheter for unge musikere å delta aktivt i det kulturelle livet i byen.

Det er åtte musikere som skal delta på de tre konsertene, bestående av lokale musikere, samt noen tilreisende for anledningen. Hver kveld er det et nytt program, der det blir fremført musikk av ulike komponister som Mozart, Mendelssohn, Andrée, Dvorak, Piazzolla og noe tradisjonell musikk arrangert for strykekvartett. 

Festivalen er støttet av Bergesenstiftelsen, Norsk Kulturfond og Stavanger Kommune. 

26. juni kl 19.30 – Mozart/Mendelssohn

Program:
W. A. Mozart: Strykekvartett no. 14, Vår
F. Mendelssohn: Strykekvartett no. 2 op. 143 i a-moll

Medvirkende:
Redi Shypeja, fiolin
Halvor Aasen, fiolin
TBC, bratsj
TBC, cello

Arrangør:

Lieto Chamber Music festival 2023

Kammermusikk Klassisk

#Vår2023